Annons:
Etikettblandat
Läst 12309 ggr
Kramis65
9/16/09, 9:41 AM

Att bearbeta oläkta sår

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

"Utan problem" kan man läsa i kontaktannonsernas kravlista.

 Vem är "utan problem"? Vem är så funtad att de inte har ett förflutet att bearbeta? Mitt svar är ingen.

Människor "utan problem" existerar inte. Vi är ju här på jorden för att lära oss att vara människor. Jag ser oss som andliga varelser som inkarnerat i jordelivet för att uppleva allt vad det innebär, inklusive känslor och kroppar som inte är perfekta, taskiga barndomar, knepiga relationer på jobbet. Allt detta ger oss förutsättningar för själslig utveckling.

Vem du än möter, så bär de på sitt förflutna, från detta livet och tidigare inkarnationer. När vi möter en ny människa, drar det ofta igång en möjlighet att bearbeta ett oläkt sår. Sällan inser vi att det är det gamla såret som fläkts upp av den nya vännen, utan tror det är fel på oss själva eller den andra.

Då finns möjligheten att läka såret, i nutid. Så istället för att söka efter vänner som inte trycker på dina blåmärken, tacka för att det dykt upp en människa som kan hjälpa dig tömma sopsäcken med skräp från det förflutna.

Om du inte kan bejaka och älska dig själv som du är, om du inte är nöjd med dig själv, hur ska då någon annan kunna ge dig det?

// Ulrika

Medarbetare på Frivillig arbetare, sorg ochMatlust En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. Man behöver inte veta allt, men man kan ta reda på det!

Annons:
isabell30
9/16/09, 3:17 PM
#1

bra grejer!

Axna
9/18/09, 11:38 AM
#2

Tänkvärt!!

Sajtvärd för Sorgifokus. Välkommna in! :)

Upp till toppen
Annons: