Sorg

Jul är en jobbig tid ibland!

2008-12-24 13:27 #0 av: SimsBrooke

Nu har julen kommit till oss, vi firar den med våra nära och kära, men vi får inte glömma bort dem som har gått bort från oss!

Jag känner en riktig stor saknad efter min farfar speciellt, även min morfar men mer efter min farfar eftersom han dog för snart 3 månader sedan :(
Denna jul blir extra jobbig, jag ska gå till Morfar sen när jag har gjort klart här hemma och tända ett ljus för till honom, och säga god jul och så =)

Men hur ska vi egentligen hantera sorgen på en julhelg som denna?
Snart kommer 2009 fram och 2008 är snart förbi.
Men hur ska man lyckas att hålla tårarna utanför så ingen ser egenltigen?
Det undrar säkert många, men jag själv tycker att om man behöver gråta så ska man göra det. Visst är det jobbigt att gråta inför många men det är bättre det än att hålla kvar tårarna inom sig, man mår bara dåligt av det.

Jag själv grät knappt något när farfar dog och kände att jag ville gråta men kunde inte, allt sköljde över mig på farfars begravning som var 21 Okt.
en jobbig dag men är man tvungen och gråta i tider som dessa så ska man göra det tycker jag, man kan aldrig veta om man kommer klara av sitt liv om man inte visar öppet sina känslor, känslor måste man visa för att kunna berätta hur man mår, vissa kan ju inte berätta hur dem mår, dem visar det genom att gråta, vara arg, besviken eller liknande.
Jag är en person som har svårt att visa känslor, speciellt för min släkt och familj. Jag håller tyst om mina problem och skriver det ut i min blogg istället, ingen i min familj kan läsa min blogg eftersom dem inte vet vad addresen är.

Jag hoppas att ni får en trevlig och rolig Jul och en minnesfull jul =)
God Jul & Gott Nytt År från Mig =)

Sajtvärd för The sims ifokus
Personlig blogg Närketjejen
The sims blogg SimsBrooke

Anmäl
2008-12-25 17:46 #1 av: [GunillaF]

Min morfar gick över på självaste julafton för många år sedan och det är fortfarande jättejobbigt den dagen. Man ska fira jul och vara glad men det går inte riktigt bra.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.