Tänd ett ljus för ditt husdjur

Vila i frid Are

2014-02-21 17:36 #0 av: kristinol

S*Skogvittras Are Vittfare, med klumpen i halsen är det fortfarande svårt att förstå att just du inte finns med oss längre. Du blev bara 12 år gammal. Den som alltid hade klarat sig från alla sjukdomar som de andra fick, men så plötsligt så kom det bara.. att sånt kan gå så fort.

Du tog inte bara utställningarna med storm, du vann allas hjärtan också. Speciellt våra då. Det kommer kännas tomt utan ditt sällskap när det ska stekas köttfärs, kommer kännas tråkigt att inte ha dina pussattacker mitt i natten. Kommer nog t.om. sakna när du alltid lyckades springa framför fötterna när man hade extra stressigt på väg någonstans. 

Spinntrollet.

Även om jag, 25 år gammal, är uppvuxen med flera katter och har varit med om två huskatter sedan innan som gått bort så var det min första gång jag var med enda in i slutet... till sista andetaget. Det värsta av allt.

Du brukade ibland sitta och titta upp i taket, som att du nästan filosoferade om något väldigt viktigt. Eller så kanske du tittade upp mot min mamma som troligtvis vakat över oss alla sedan hon gick bort för 6 år sedan. Jag vet hur du avgudade henne, och saknade henne otroligt mycket. Nu är du med henne och jag vet att ni kommer att ta hand om varandra. 

Jag vet att vi valde det rätta beslutet för han skulle inte bli densamma igen och skulle åka på fler onda saker med tiden men ändå... ändå är det svårt att inte ställa frågan; gjorde vi rätt?

Det värsta är nog att jag blir så otroligt ledsen, inte så konstigt egentligen men det gör så ont. Jag var den som ville ta ett riktigt farväl, hålla om Are, klappa och säga farväl. Min pappa klarade inte av det. Att se Are ta sista andetaget påminde så mycket om när min mamma gick bort. Fy... det där sista andetaget. Och när man känner hur kroppsvärmen försvinner på en gång.


Anmäl
2014-02-27 00:24 #1 av: Fialotta89

Kan inte göra annat än beklaga sorgen.

Det är en vidrig upplevelse. 

Anmäl
2014-02-28 16:15 #2 av: kristinol

#1 o ja.. fortfarande svårt att förstå att han inte kommer tillbaka. Isklump i magen.

Anmäl
2014-03-15 02:46 #3 av: kulanturbo

Kram! Beklagar. Vet det är fruktansvärt. Han har haft ett underbart liv.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.