Tänd ett ljus för ditt husdjur

Sörja fyrbenta änglahundar

2016-08-22 17:22 #0 av: immobilized

I slutet av 2015 förlorade jag min lilla rävhund Witch.
I juli 2016 gick ytterligare fem styck hundar från flocken över regnbågsbron.

Hur gör man nu?
Jag gråter och gråter och allt känns tomt och tröstlöst trots att jag har fyra hundar kvar i livet. Men ändå. Det är tomma hål i mitt hjärta.

Sajtvärd: Barnens ifokus   Medarbetare: Spetsar & urhundar & Tonåringar ifokus

Facebook: Iron Wolf - working sleddogs
Gilla oss där och dela gärna!

.

Anmäl
2016-09-01 13:57 #1 av: flocken

Låta sorgen då som tid.
Fick låta min bästa vän somna in 1 aug. Den här månaden har varit en mardröm. Axel var inte bara min hund. Vi levde ihop, jobbade ihop. Gjorde allt tillsammans. Umgicks mer med honom än med reste av familjen.

Sajtvärd rexkanin & fibromyalgi Driver Djurflockens hunddagis. Litet hunddagis i hemmiljö. www.djurflocken.se / vh Mette
Anmäl
2016-10-23 18:54 #2 av: [tk1971]

Ja, man måste låta det ta sin tid. Jag tvingades låta min fyrbenta kompis som jag haft i 12 år somna in i juni 2013. Själva proceduren var hemsk, och det blev så tomt hemma. Man blev så förvånad när man inte längre hörde ljudet av små tassar när man öppnade kylskåpsdörren, och ingen kom och mötte en vid dörren när man kom hem.

Men med tiden har det där bleknat. Det kommer nog aldrig att försvinna helt, men det bli hanterbart. Men både jag och sambon tänker ofta på henne. Igår åkte vi t.ex. till djurkyrkogården där hon ligger bredvid en stor tall. Vi hade med oss en gravlykta, vi brukar ställa den där varje höst.

Och hennes lilla efterträdare har givetvis hjälpt till på sitt sätt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.